Читај ми!

Bivši gradonačelnik Leskovca pušten iz pritvora

Slobodan Kocić, bivši gradonačelnik Leskovca je, posle pet meseci, pušten iz pritvora. Iz pritvora puštena i bivša direktorka Direkcije za urbanizam Leskovca Dragana Tošić. Oni se zajedno sa još četvoro saradnika iz Direkcije terete da oštetili budžet grada za oko 100 miliona dinara.

Bivši gradonačelnik Leskovca i lider leskovačke Demokratske stranke Slobodan Kocić pušten je iz petomesečnog pritvora.

Kocić, koga je po izlasku iz pritvora sačekala porodica, nije se obratio novinarima, a nije dozvolio ni snimanje i slikanje svog izlaska iz Okružnog zatvora.

Iz pritvora je takođe puštena i bivša direktorka Direkcije za urbanizam Leskovca Dragana Tošić, koja je bila uhapšena zajedno s Kocićem i još četvoro saradnika iz Direkcije.

Njih šestoro se terete da su zloupotrebom službenog položaja oštetili budžet grada za oko 100 miliona dinara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво