Читај ми!

Uhapšen zbog pokušaja iznude

Zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo iznude u pokušaju, uhapšen je Miljan Milosavljević iz Vladičinog Hana. Milosavljević je zahtevao 300.000 evra ili će, u suprotnom, zatrovati pogone fabrike vode "Vlasinska rosa".

Miljan Milosavljević iz Vladičinog Hana uhapšen je danas zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo iznude u pokušaju preduzeća "Koka-kola HBC Srbija d. o. o." u Beogradu, izjavio je Tanjugu premijer i ministar policije Ivica Dačić.

Dačić je rekao da je Milosavljević (37), zvani Toce, uhapšen u efikasnoj zajedničkoj akciji policije iz Vranja i Niša, a u saradnji sa Višim tužilaštvom u Vranju.

Osumnjičeni je 10. septembra od direktora pogona "Vlasinska rosa", koja posluje u okviru preduzeća "Koka-kola HBC", zahtevao da mu se isplati novac u iznosu od 300.000 evra ili će, u suprotnom, zatrovati proizvode na tržištu, kao i izvorište u Toplom Dolu, precizirao je Dačić.

Dačić je kazao da je takvu pretnju Milosavljević uputio pismom koje je iz Vladičinog Hana uputio direktoru "Vlasinske rose" u mestu Topli Do, kod Surdulice.

Osumnjičeni je u koverti poslao i SIM karticu preko koje je slao SMS poruke i davao instrukcije gde da donesu i ostave novac, naveo je Dačić.

Prema njegovim rečima, postoji osnovana sumnja da je Milosavljević izvršio još ovakvih krivičnih dela na području Pčinjskog okruga, pa je istraga i rad na dokazivanju u toku.

Milosavljeviću je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati kada će uz krivičnu prijavu biti sproveden dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Vranju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво