Читај ми!

Ceci odloženo suđenje

Svetlani Ražnatović i njenom zetu Predragu Ocokoljiću suđenje zbog pretnji direktoru FK "Mladi proleter" Aleksandru Olareviću odloženo za 23. mart. Ocokoljić nije došao na suđenje zbog bolesti.

Suđenje folk pevačici Svetlani Ceci Ražnatović i njenom zetu Predragu Ocokoljiću, zbog optužbi da su pretili direktoru FK "Mladi proleter" Aleksandru Olareviću 2007. godine, odloženo je za 23. mart, jer na suđenje zbog bolesti nije došao Ocokoljić.

Njegov branilac dostavio je sudu medicinsku dokumentaciju da je Ocokoljić bolestan i da se nalazi u Urgentnom centru u Beogradu.

Ražnatovićeva je i danas došla u sud iz kućnog zatvora, odnosno svoje kuće u Ljutice Bogdana, gde služi jednogodišnju kaznu.

Ona je osuđena zbog protivpravnog prisvajanja dela novca od transfera fudbalera FK "Obilić" u inostrane klubove dok je bila predsednik tog kluba 2000. godine, kao i nedozvoljenog držanja 11 pištolja. Kazna ističe 22. februara.

Ražnatovićeva i Ocokoljić terete se za krivično delo nasilničko ponašanje, za koje je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Olarević ne želi odštetu za šamar

Oboje su na početku suđenja u decembru prošle godine negirali da su pretili Olareviću i da je između njih došlo do bilo kakvog fizičkog obračuna.

Olarević je rekao da ne želi da krivično goni pevačicu i da ne želi odštetu za "lake telesne povrede", koje tvrdi da je zadobio od Ocokoljićevog šamara, ističući da mu je žao što je do incidenta ikada došlo.

Ražnatovićeva tvrdi da su ona i njen zet, kao legitimni predstavnici FK "Obilić", tada došli u klub da Olareviću uruče rešenje Ministarstva sprota od 15. maja 2007. o povraćaju u pređašnje stanje.

Prema tom rešenju, koje je Olarević odbijao da primi zvaničnim putem, FK "Mladi Proleter" dolazi u ingerenciju FK "Obilić", kao "Mladi Obilić", a on mora momentalno da napusti klub.

Prema navodima optužnog predloga, Ražnatovićeva i njen zet su 18. juna 2007. godine došli do upravne zgrade FK "Mladi proleter" i pozvali Olarevića da izađe napolje, a kada je on to uradio, folk pevačica je počela da ga vređa, oslovljavajući ga pogrdnim imenima.

Posle verbalnog napada Ražnatovićeve, Ocokoljić je fizički nasrnuo na direktora "Mladog proletera", udarivši ga pesnicom u desnu stranu lica.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво