Читај ми!

Saobraćajna nesreća u Vršcu

Tri osobe poginule, a četiri povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila kod Vršca. Istraga u toku.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Vršca tri osobe su poginule, a četiri povređene. 

Poginuli su supružnici S.M. (75) i Lj.M. (70) i njihova prijateljica V.S. (58), koji su se nalazili u istom automobilu, dok je njen suprug C.S. (62) teško povređen i trenutno se nalazi u bolnici.

U drugom automobilu je bilo petoro mladih Vrščana, starosti od 16 do 22 godine. Od njih je troje dobilo lakše povrede i nakon ukazane pomoći pušteni su iz bolnice.

RTS nezvanično saznaje da su se poginuli Vrščani u to vreme vraćali sa proslave i kretali se ulicom sa pravom prvenstva prolaza, kada su se sudarili sa automobilom marke "polo".

Posle direktnog sudara, "opel korsa" je udarila u banderu i potpuno se smrskala, dok je "polo", u kom su se nalazila mlađi Vrščani, udario u kuću i zapalio se.

Srećom, deca su pre požara izletela iz automobila, pa je izbegnuta još veća tragedija. Vatrogasci su odmah intervenisali, ugasili su požar, a zatim su morali da iseku krov "korse", kako bi izvukli tela poginulih.

Dežurni istražni sudija Vesna Ivković Bobić kaže da se još ne zna ko je kriv za ovu tragediju. Istraga je u toku, a naložena je i obdukcija tela poginulih.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије