Svirepi zločin u Nišu

Dve ženske osobe ubijene sekirom u niškom naselju "Branko Bjegović". Policija intenzivno traga za osumnjičenim Zoranom M. Žrtve su njegova supruga i tašta.

Dve ženske osobe ubijene su danas oko 16 časova u niškom naselju "Branko Bjegović", javlja dopisnica RTS-a Lidija Georgijev.

Nastradale su pedesetdvogodišnja Jagoda V. i njena ćerka  dvadesetosmogodišnja Svetlana V.

U svojoj kući sekirom ih je ubio tridesetdvogodišnji Zoran M. a zatim pobegao. Kako nezvanično saznajemo, on je od ranije poznat policiji zbog krađa.

Zoran M. i Svetlana V. razveli su se pre mesec dana. Ona je sa svojom majkom Jagodom došla u kuću bivšeg supruga po stvari.

Kako nezvanično saznajemo Zoran M. je nakon ubistva javio svom prijatelju šta je uradio i pobegao. Niko od komšija nije mogao da nasluti da će se u njihovoj ulici desiti takav zločin.

Komšinica Miroslava Andrejević kaže da ne zna tačno kakvi su im bili odnosi, ali i da dok su živeli zajedno nikada nije čula da se svađaju.

Posle razvoda Svetlana se vratila kod roditelja. Njena porodica se 1999. godine iz Prištine preselila u Niš. 

Otac Vladimir kaže da je brak njegove ćerke bio loš i da je ona još ranije htela da se razvede. Posle razvoda Zoran je, kaže, nastavio da je maltretira, o čemu je obavestio policiju.

"Non-stop je zvao telefonom, ja sam to prijavio policiji, ali su mi rekli da ih pozovem ako dođe na vrata. Dok su bili u braku živeli su bedno. On je krao, dovodio kojekakvo društvo i ćerka nije više mogla da izdrži", kaže otac Vladimir.

Niška policija oglasila se kratkim saopštenjem, navodeći da se intenzivno radi na pronalaženju izvšioca dvostrukog ubistva.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво