Vatreni obračun u Batajnici

Dvojica mladića ubijena, dvojica teško povređena u oružanom obračunu, u kafani u Batajnici. Razlog tragedije bio je neplaćeni račun i napad na vlasnika kafane.

U vatrenom obračunu, u kafani u Batajnici, dvojica muškaraca su ubijena, a dvojica teško povređena. Pucnjava se dogodila oko ponoći u kafani "Sremska noć" u Ulici Pukovnika Milenka Pavlovića.

Kako RTS saznaje, obračun se dogodio zbog neplaćenog računa i fizičkog maltretiranja vlasnika kafane.

Trojici učesnika tog obračuna određen je pritvor do 48 sati. Među njima je i major Dražen Požar, osumnjičen za dvostruko ubistvo. Policija traga za još jednim mladićem koji je učestvovao u sukobu.

Mladići između 21 i 23 godine starosti napravili su račun od oko 4.000 dinara koji nisu hteli da plate.

Major Dražen Požar, čija je supruga vlasnica objekta, posvađao se sa njima. Posle toga je počela tuča u kojoj je Požar udaren u glavu, nakon čega je izvadio pištolj i pucao.

U pucnjavi je na licu mesta stradao Pavle Stanišić, dok je Zdravko Lučić preminuo u Urgentnom centru. Dve osobe su ranjene.

Kako RTS saznaje od izvora bliskih istrazi napadači su nekoliko sati pre dolaska u taj restoran bili u drugoj kafani u kojoj takođe nisu hteli da plate račun. Neki od njih isto su uradili prošle godine na Zlatiboru.

Mladići su od ranije poznati policiji zbog krađa, nasilničkog ponašanja, posedovanja droge i oružja.

Dražen Požar policiji se predstavio kao radnik Vojno bezbednosne agencije. Međutim, Ministarstvo odbrane to negira. Saopštili su da nije pripadnik VBA već da je radio u bivšem Centru za usavršavanje kadrova vojne službe bezbednosti. Od januara je na bolovanju, a podneo je zahtev za prestanak vojne službe.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара