Nesreća na Zrenjaninskom putu

Salja Zumer i Beriša Kenan radnici "Gradske čistoće" poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod restorana "Tara" na Zrenjaninskom putu.

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se jutros dogodila na Zrenjaninskom putu u Beograd u blizini motela "Tara", poginuli su Salja Zumer (25) i Beriša Kenan (20) radnici Javnog komunalnog preduzeća "Gradska čistoća", saopšteno je iz tog preduzeća.

Kako se navodi u saopštenju tog preduzeća, nesreća se dogodila u trenutku dok su radnici stajali pored vozila JKP "Gradska čistoća" koje je praznilo kontejnere.

Kamion šleper je udario u putnički automobil koji je stajao iza vozila tog javnog preduzeća.

U sudaru putničkog automobila i kamiona "Gradske čistoće" na licu mesta je poginuo Zumer, dok je Beriša povredama podlegao u Urgentnom centru, navedeno je u saopštenju.

Vozač putničkog automobila prebačen je na reanimaciju u Urgentni centar.

Prema prvim informacijama nesreću je izazvao šleper koji je udario u "punto" sa oznakom "Frikoma", a ovo vozilo u kamion "Gradske čistoće".

Direktor JKP "Gradska čistoća" Aleksandar Stamenković rekao je da apeluje na građane da vode računa o radnicima tog preduzeća koji svakodnevno na teritoriji čitavog grada obavljaju svoj posao, kako se ovakve tragedije više ne bi događale.

Prema njegovim rečima, JKP "Gradska čistoća" uputiće pomoć porodicama preminulih radnika.

   

broj komentara 16 pošalji komentar
(nedelja, 26. sep 2010, 16:15)
ahmet zemun [neregistrovani]

vezi sabracaja

taj covek sigurno lud jel zbog njega ljudi su nastradili mladi,taj covek sto je vozijo kamijon on treba da robija do zivotno jel zbog te budale otisli su mladi ljudi
koje su ostavile dece i zenu i rodbinu

(nedelja, 26. sep 2010, 15:54)
anonymous [neregistrovani]

tuga

Zao mi je nastrdalih ali i vozaca slepera,ceo zivot mu je upropascen.Svi koji ga olako osudjuju neka sednu u sleper i vide kako je.Na mestu nesrece je uzan i los put po kojem setaju pesaci i dovoljno da je obratio paznju na njih dok se komunalni kamion zaustavio i eto tragedije.Ko je odgovoran za to sto na sred magistralnog puta stoje kontejneri?

(nedelja, 26. sep 2010, 07:39)
popudopulus [neregistrovani]

Strasno

Skoro svaki dan prolazim tim putem, taj deo ZR puta izmedju skretanja za Borcu i skretanja za Gredu je dosta uzak i tu se uvek mora voziti polako. Kao sto je neko vec pomenuo, cesto po pola kontejnera stoji na putu, najgore je sto ih pesaci cesto obilaze i tako dolaze u opasnu situaciju izlazeci na put.
Saucesce porodicama!

(subota, 25. sep 2010, 20:44)
anonymous [neregistrovani]

1

I sto uopste konjtenjeri stoje na sred puta?! strasno!! Owo samo ima u srbiji!!!

(subota, 25. sep 2010, 20:21)
radasin [neregistrovani]

nepostovanje brzine

napostovanje brzine ,losa i podmitljiva policija ,nas kostaju mnogo mladih zivota ,vozac u srbiji ako vozi brzo i rizikuje svoj i tudji zivot svestan je da ako ga zaustavi policajac uvek mose da se izvuce sa 50 ili 100 evra .Ma znamo to svi mi ,ali se javno neprica .novinari tu mogu mnogo da urade....saucesce porodicama nastradalih

(subota, 25. sep 2010, 18:24)
bojan [neregistrovani]

komentar

opet nesavesni vozaci, i u ovom slucaju krivac nepovredjen.

(subota, 25. sep 2010, 15:10)
aleksandar [neregistrovani]

sale

naiskrenije saučešće porodicama

(subota, 25. sep 2010, 15:10)
anonymous [neregistrovani]

strasno

saucesce porodici

(subota, 25. sep 2010, 15:08)
aleksandar [neregistrovani]

sale

naiskrenije saučešće

(subota, 25. sep 2010, 15:07)
anonymous [neregistrovani]

strasno

totalno bez komentara.saucesce porodicama poginulih