Ubijen taksista u Aranđelovcu

Vozač “Mega taksija” Nenad Gajić iz Stojnika, kod Aranđelovca, ubijen je hicima iz vatrenog oružja, u Aranđelovcu. Istražni sudija Višeg suda u Kragujevcu naložio je obdukciju tela. Istraga u toku.

Nenad Gajić (25) iz Stojnika, kod Aranđelovaca, taksista lokalnog "Mega taksija", ubijen je noćas, pored jezera Vodojaža, kod fabrike elektroporcelana u Aranđelovcu.

Kako je saopštila policija, njegovo beživotno telo u taksi vozilu "opel kadet", parkiranom pored jezera, oko ponoći su primetili slučajni prolaznici i o tome obevestili policiju.

Uviđajem koji je izvršio istražni sudija višeg suda u Kragujevcu utvrđeno je da je Gajić ubijen hicem iz vatrenog oružja, u predelu glave, između 23 i 24 časa.

Istražni sudija je naložio obdukciju, a policija intenzivno radi na pronalaženju izvršioca tog teškog krivičnog dela.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи