Umrla beba povređena u nesreći

Od posledica teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći, kod Starog Petrovog sela, u Hrvatskoj, sedmomesečna beba umrla rano jutros, u bolnici, u Zagrebu. Na "ford" srpskih državljana iz Užica, juče po podne, naleteo kombi. Roditelji imaju potres mozga.

Beba, teško povređena u saobraćajnoj nesreći, na autoputu A3, kod Starog Petrovog sela, u Hrvatskoj, kada je na automobil srpskih državljana naleteo kombi, umrla je jutros, oko 5.45, u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici, javio je portal 24.sata.hr.

Dečaka starog sedam meseci, u četvrtak po podne, prvo su prevezli u novogradišku bolnicu, a nakon toga u Zagreb. Njegovi roditelji, otac R.K. (44) i majka R.S.K. (36), sa teškim povredama, zbrinuti u bolnici u Novoj Gradiški.

Oboje imaju potres mozga i ne znaju šta se dogodilo, saopšteno je iz bolnice. Hrvatski portal je, iz nezvaničnih izvora, saznao da su oca, u petak ujutro, otpustili iz bolnice, ali da je on odlučio da ostane uz suprugu, kojoj je još uvek potrebna lekarska pomoć.

Na automobil "ford", srpskih državljana iz Užica, kombijem je, u četvrtak, oko 17.30, naleteo R. B. (33) iz Zagreba. Od siline udara, automobil se nekoliko puta prevrtao na putu.

I vozač kombija je prevezen u bolnicu, ali njegovo stanje nije poznato. Prema informacijama iz policije, vozač kombija je udario u "ford", pošto nije održavao dovoljno rastojanje, a prebrzo je vozio.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво