Majka priznala ubistvo sina?

I pored višednevne potrage još se ne zna šta se tačno desilo trinaestogodišnjem Đorđu Andrejiću iz Majilovca kod Velikog Gradišta. Slučaj komplikuju i kontradiktorne izjave njegove majke tokom istrage. Njoj je određen 48-močasovni policijski pritvor.

Marina Andrejić iz sela Majilovca kod Velikog Gradišta izjavila je u policiji da je sina Đorđa udarila motikom i povredila ga. Kasnije, kako smo nezvanično saznali, ona je priznala i da ga je ubila, ali je iskaz u međuvremenu promenila.

U požarevačkoj policiji ovu informaciju nisu mogli ni da potvrde, ni da demantuju.

"Tačno je da je majka tokom dosadašnjih razgovora menjala iskaze koji su oprečni i kontradiktorni", rekao je načelnik kriminalističke policije PU Požarevac Goran Todorović.

Marini Andrejić određen je 48-časovni policijski pritvor zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici. 

Policija i dalje traga za telom dečaka. Kako je majka ranije izjavila, dečaka je poslala samog da se vrati sa njive i tada je, prema njenim rečima, nestao. Majka je tvrdila da je bila povređena i teško se kretala. Međutim, ni nje nije bilo dva dana.

Kako se 22. jula ni majka, ni sin nisu pojavili, policiji je prijavljen nestanak. Policija je, međutim, saopštila da joj je nestanak njih dvoje prijavljen 24. jula.

Majka se pojavila 24. jula i njene lakše povrede su sanirane. Dečaka nije bilo, pa je policija organizovala potragu, u koju su se uključila lovačka udruženja i meštani sela Majilovac, Biskuplje, Đurakovo i Kurjače.

Број коментара 47

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи