Otac ubio ćerku

Uhapšen Srđan N. u Boru, zbog ubistva svoje četvorogodišnje ćerke. U policiji rečeno da je otac ubio ćerku, jer nije mogao da dozvoli da je čuva drugi otac.

Tridesetjednogodišnji Srđan N. uhapšen je, zbog ubistva svoje četvorogodišnje ćerke, u naselju Metalurg u Boru u Ulici Đure Jakšića, saopštila je policijska uprava u tom gradu.

Otac se sumnjiči da je devojčicu ubio tako što joj je naneo više uboda nožem. On je navodno posle toga pokušao da izvrši samoubistvo.

Srđan N. je bio razveden, a dete je trenutno bilo kod njega na čuvanju. U policiji je rečeno da je otac ubio ćerku, jer nije mogao da dozvoli da je čuva drugi otac.

Prema policijskim podacima, beživotno telo devojčice pronađeno je u kući u kojoj je živela majka osumnjičenog. Nedaleko od tela devojčice nađenen je i kuhinjski nož kojim je devojčica najverovatnije ubijena.

Prema istom izvoru, telo devojčice pronašla je majka osumnjičenog koja u trenutku tragedije nije bila u kući.

Saznaje se da je u drugoj sobi bio njen sin, koji je ubrzo uhapšen. U toku dana očekuje se dolazak lekara Zavoda za sudsku medicinu iz Niša, koji će obaviti obdukciju.

Komšije koje žive kraj kuće u kojoj se dogodio zločin, rekle su agenciji da je Srđan N. bio u svađi sa suprugom sa kojom nije živeo i da je bio ljubomoran.

Srđan N. je pre nekoliko dana pokušao da izvrši samoubistvo, tom prilikom je zbrinut u Zdravstvenom centru, ali nije zadržan na lečenju.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво