Stravičan zločin u Maloj Drenovi

Zbog sumnje da je sekirom ubila sina, uhapšena Olivera M. iz Male Drenove kod Trstenika.

Olivera M. (47) iz sela Mala Drenova u opštini Trstenik uhapšena je zbog sumnje da je sekirom ubila maloletnog sina, saopšteno je iz Policijske uprave u Kruševcu.

Osumnjičena je jutros oko 6.30 časova u porodičnoj kući u Maloj Drenovi svom sinu C.M. (14) oštrim delom sekire zadala više smrtonosnih udaraca u glavu, od kojih je on preminuo na licu mesta, navodi se u saopštenju.

Stric nesrećnog dečaka, Slobodan Marković kaže da se od Olivere svašta moglo očekivati, ali ne baš i da ubije dete, mada je i ranije znala fizički da ga povredi.

Nekoliko puta, kaže Slobodan bila je i u kruševačkoj bolnici na psihijatriji, ali nadležni ništa nisu preduzeli.

U Centru za socijalni rad u Trsteniku kažu da su godinu dana pratili situaciju u porodici Marković s obzirom na to da je Olivera duševni bolesnik.

Prema rečima direktora ove ustanove Dragojla Minića, bili su u stalnom kontaktu sa zdravstvenim centrom u Kruševcu i da je bila pod nadzorom i terapijom.

Socijalni radnik je 23 puta dolazio i razgovarao sa roditeljima i detetom, ali kaže da nije bilo pritužbi oca niti želje i potrebe da se dete izmesti iz porodice.

Istražni organi utvrdiće da li je ova strašna tragedija mogla da bude izbegnuta.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво