Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi

Poznata pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip Kapisoda pronađeni mrtvi u stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu. Policija navodi da je najverovatnije reč o ubistvu i samoubistvu.

U stanu na Voždovcu u Nikšićkoj ulici broj 6, pronađeni su mrtvi poznata pevačica Ksenija Pajčin (32) i crnogorski maneken sa kojim je bila u vezi, Filip Kapisoda (22).

Prema prvim dostupnim informacijama, Pajčinova je pronađena sa prostrelnim ranama na glavi, dok Kapisoda ima prostrelnu ranu na temenu. Policija je između tela Pajčinove i Kapisode pronašla pištolj.

Ispred zgrade na Voždovcu okupio se veliki broj prijatelja, rodbine, znatiželjnih građana i estradnih zvezda, a vrh beogradske kriminalističke policije obavio je uviđaj.

Direktor policije Milorad Veljović rekao je za RTS da je oko 19 časova policiji prijavljeno da su u stanu mrtvi pronađeni Pajčinova i Kapisoda i da je najverovatnije reč o ubistvu i samoubistvu.

Veljović je, takođe, rekao da su komšije oko 16.30 časova začule dva pucnja, ali da će detalji biti poznati tek nakon uviđaja kriminalističke policije.

Tela Pajčinove i Kapisode pronašla je pevačicina majka u stanu koji se nalazi na drugom spratu stambene zgrade.

Stanari zgrade u Nikšićkoj ulici broj 6 prijavili su policiji pre tri dana da je u stanu u kojem su se nalazili Pajčinova i Kapisoda došlo do fizičkog obračuna.

Ksenija Pajčin rođena je u Beogradu 3. decembra 1977. godine. Osnovnu školu "Filip Kljajić Fića" završila je na Banovom Brdu, a srednju Petu ekonomsku u Rakovici.

Karijeru je započela kao igračica u diskotekama. Potom postaje članica muzičke dens grupe "Dak". Sa hitom "Dačo volim te", grupa je postigla popularnost među mlađom publikom.

Nastavila je solo karijeru u Srbiji i Grčkoj, a bila je i vlasnica plesne škole u Beogradu.

Važila je za jednu od najseksipilnijih javnih ličnosti u Srbiji i zbog toga je veoma često bila tema raznoraznih estradnih glasina.

Filip Kapisoda rođen je 3. aprila 1987. godine. Poreklom je sa Cetinja. Pre nego što je započeo manekensku karijeru, bavio se rukometom, kao i njegov brat Petar Kapisoda.

Број коментара 477

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво