Uhapšeni prodavci lažnog preparata za lečenje raka

Beogradska policija uhapsila je Branka i Miloša Stančevića i Slobodanku Janković iz Beograda, pod sumnjom da su prodavali preparat koji navodno leči od malignih bolesti i uveravali žrtve da su izlečeni.

Beogradska policija lišila je slobode Branka Stančevića (1947), Miloša Stančevića (1979) i Slobodanku Janković (1943), svi iz Beograda, zbog osnovane sumnje da su izvršili više krivičnih dela prevara.

Veterinar Branko Stančević i mesar Miloš Stančević predstavljali su se kao iscelitelji i proizvođači ATN preparata za pročišćavanje organizma i lečenje raka.

Stančevići su obolelima od malignih bolesti u svom stanu prodavali "ATN preparat" za čišćenje organizma i tako ih dovodili u zabludu da leče najteže bolesti.

Prevarene kupce upućivali su na pregled kod Slobodanke Janković kako bi ih uverili da su izlečeni i da bi oni nastavili da koriste njihove preparate, koje su naplaćivali 50 evra po pakovanju.

Slobodanka Janković, po zanimanju arhitektonski tehničar u penziji, je u stomatološkoj ordinaciji, koja je inače vlasništvo njenog supruga, obavljala preglede korisnika preparata  biorezonantnim aparatom i davala im dijagnozu da su izlečeni.

Na taj način osumnjičeni su, do sada, pribavili protivpravnu imovinsku korist u iznosu od oko dva miliona dinara.

Policija nastavlja rad na ovom slučaju.

Mole se svi oštećeni građani koji osumnjičene prepoznaju na fotografijama, da se jave na telefon broj 011/279-74-40.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво