Beograd, uhapšeni kradljivci kablova

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zemunu rasvetlili su krađu kablova i uhapsili pet osoba osumnjičenih da su preduzeću "Telekom Srbija" naneli štetu od oko pet miliona dinara, a 7.000 korisnika ostavili bez telekomunikacionih usluga.

Uhapšeni su F. R. (1995), A. R. (1966), M. D. (1992) iz Beograda i D. R. (1992) iz okoline Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa, kao i S. M. (1978), osumnjičen za prikrivanje, saopštilo je Ministastvo unutrašnjih poslova.

Prva četvorica osumnjičenih se terete da su u noći između 12. i 13. marta ove godine, u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu obili šahtu, vlasništvo preduzeća "Telekom Srbija", ušli unutra i bonsekom presekli devet kablova za telefonski saobraćaj, na jedan i drugi kraj šahta.

Potom su ove kablove, svaki dužine oko 2,8 metara, natovarili u teretno vozilo, vlasništvo osumnjičenog D. R, prevezli ih u drugu ulicu i za 57.000 dinara prodali S. M, vlasniku jednog otpada sekundarnih sirovina, kod koga su kablovi i pronađeni.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво