Pronađene rakete na beogradskom aerodromu?

Na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu pronađene su dve rakete sa eksplozivnim punjenjem koje su transportovane iz Bejruta, spekulišu beogradski mediji.

"Er Srbija" je saopštila da je identifikovana kargo pošiljka na beogradskom aerodromu i da ta kompanija pomaže u istrazi u vezi sa pošiljkom.

"Potvrđujemo da je kargo pošiljka, koja je transportovana na dalju destinaciju, ranije tokom dana identifikovana na beogradskom aerodromu, zahvaljujući strogim merama bezbednosne kontrole", rečeno je Tanjugu u "Er Srbiji".

"Aviokompanija pomaže u istrazi. Bezbednost i sigurnost su osnovni prioriteti 'Er Srbije'", rečeno je u toj kompaniji.

Prethodno su mediji preneli da je reč o raketama dužine 1,5 metara koje su bile u ptljagu aviona na redovnoj liniji "Er Srbije" koji je u Beograd doleteo iz Bejruta.

Rakete su bile u sanducima i imale propratnu dokumentaciju. U skladu sa redovnom procedurom, istovarene su iz aviona, ali su policijski psi nanjušili eksploziv, naveli su mediji.

broj komentara 6 pošalji komentar
(nedelja, 13. mar 2016, 14:09)
Voja [neregistrovani]

Propust u Bejrutu

Nije za to kriva Er Srbija vec policija i sluzba obezbedjenja na aerodromu u Bejrutu, na papirima sigurno nije pisalo staje, to je moglo da se desi bilo kojoj kompaniji.

(nedelja, 13. mar 2016, 13:41)
anonymous [neregistrovani]

mnogo pitanja bez odgovora

ko je poslao te rakete? kome su poslate? kako smeju biti u avionu ? kako su prosle bezbednosnu kontrolu u Bejrutu? Ko posle ove vesti sme da se usudi I putuje Er Serbijom? Ja nisam toliko hrabar. Hvala na prostoru, pozdrav redakciji

(nedelja, 13. mar 2016, 12:45)
Srbin iz Nemacke [neregistrovani]

Bejrut

Pa tamo je neko trebao da ustanovi da rakete ulazi u avion a ne tek u Beogradu.Tako su mogli i neki eksploziv u "sanducima sa popratnom dokumentacijom !?" da unesu u avion i da ga za vreme leta aktiviraju.Sta bi se onda pricalo?

(nedelja, 13. mar 2016, 10:21)
anonymous [neregistrovani]

Strah i UzasSama

Sama pomisao da su rakete mogle same pod pritiskom na toj ,
visini eksplodirati. Bezbednost.?

(nedelja, 13. mar 2016, 10:20)
anonymous [neregistrovani]

Pouzecem

Bice da je poslato - pouzecem

(nedelja, 13. mar 2016, 08:12)
Вукићћ Бучевац [neregistrovani]

приаоц

На коју адресу су упућене ракете