Kosovska Mitrovica, zaključen pretres o maloletnim Albancima

Veće za maloletnike Osnovnog suda u Kosovskoj Mitrovici kojim je predsedavao sudija Euleksa Nuno de Madureira zaključilo je glavni pretres u krivičnom postupku vođenom protiv šestorice maloletnih Albanaca koji su optuženi da su prošle godine u više navrata prelazili most na Ibru radi vršenja različitih krivičnih dela.

Tužilac Euleksa Paskal Persons je šestorici albanskih dečaka na teret stavio više krivičnih dela, od pokušaja teškog ubistva do pretnji koja su bila uperena prema maloletnim licima srpske nacionalnosti.

"Sasvim sam zadovoljan efikasnošću suda i tužilaštva u radu na ovom predmetu. Dokazi koje sam u ime oštećenih dečaka zatražio da budu izvedeni na glavnom pretresu su u potpunosti uvaženi. Smatram da je predlog za izdavanje mere pojačanog nadzora Euleks tužioca u potpunosti dokazan i očekujem da sud odredi primerene kazne maloletnim učiniocima", izjavio je Tanjugu advokat Dejan Vasić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво