Voz naleteo na automobil kod Lapova, poginuo vozač

Vvoz koji je saobraćao iz Niša prema Beogradu, na putnom prelazu obezbeđenom vertikalnom drumskom signalizacijom naleteo na putničko vozilo kragujevačkih registracija. Šezdesetogodišnji vozač automobila podlegao povredama, prilikom transporta u Klinički centar u Kragujevcu.

Između železničkih stanica Bagrdan i Lapovo, sinoć u 22.40 dogodila se saobraćajna nesreća.

Železnice Srbije saopštile su da je voz koji je saobraćao iz Niša prema Beogradu, na putnom prelazu obezbeđenom vertikalnom drumskom signalizacijom naleteo na putničko vozilo kragujevačkih registracija.

Vozač "opela" je tom prilikom zadobio teške telesne povrede, kojima je podlegao u Kliničko-bolničkom centru Kragujevac.

Od siline udarca putničko vozilo je odbačeno na susedni desni kolosek koji je bio zatvoren za saobraćaj od 22.40 do 00.45 sati, a kompletan saobraćaj je uspostavljen u 2.50, navodi se u saopštenju.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара