Suspendovana trojica pripadnika kosovske policije

Trojica pripadnika kosovske policije na severu Kosova suspendovana su tokom vikenda, od kojih dvojica zbog korupcije.

U kosovskoj policiji Tanjugu je potvrđeno da su dvojica policajaca iz regiona Mitrovica sever, jedan iz Kosovske Mitrovice i drugi iz Zvečana, suspendovani na 48 sati od regionalnog direktora na predlog policijskog Inspektorata Kosova.

U regionu Mitrovica sever ne znaju detalje jer slučaj vodi policijski Inspektorat Kosova.

Ovo nije prvi slučaj suspenzije zbog korupcije.

Treći pripadnik Kosovske policije sa administrativnog prelaza Jarinje na severu Kosova takođe je suspendovan tokom vikenda.

Prošle nedelje trojica pripadnika saobraćajne jedinice Kosovske policije sa severa Kosova suspendovana su sa posla zbog sumnje da su primili mito.

Oni su bili osumnjičeni da su od vozača koji je napravio prekršaj uzeli 20 evra i bili su suspendovani na 48 sati sa posla, po nalogu policijskog Inspektorata Kosova.

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 29. feb 2016, 19:36)
Stojimir [neregistrovani]

Komentar Одакле кренути?

Da li Vi sugerišete da treba tolerisati"sitnu" korupciju zato što postoji krupna? Nadam se da ne, jer korupciju koja postoji na svim nivoima treba uništavati. U uređenijim društvima ta *sitna* kopupcija ne postoji, a primećuje se da i Srbija ide tim putem.

(ponedeljak, 29. feb 2016, 12:38)
Око соколово [neregistrovani]

Одакле кренути?

Од ових што раде на ситно, десет-двадесет еврића или од оних што се не осврћу без хиљадарке? Изгледа да је лакше доћи до ових ситнијих...