Suspendovana trojica pripadnika kosovske policije

Trojica pripadnika kosovske policije na severu Kosova suspendovana su tokom vikenda, od kojih dvojica zbog korupcije.

U kosovskoj policiji Tanjugu je potvrđeno da su dvojica policajaca iz regiona Mitrovica sever, jedan iz Kosovske Mitrovice i drugi iz Zvečana, suspendovani na 48 sati od regionalnog direktora na predlog policijskog Inspektorata Kosova.

U regionu Mitrovica sever ne znaju detalje jer slučaj vodi policijski Inspektorat Kosova.

Ovo nije prvi slučaj suspenzije zbog korupcije.

Treći pripadnik Kosovske policije sa administrativnog prelaza Jarinje na severu Kosova takođe je suspendovan tokom vikenda.

Prošle nedelje trojica pripadnika saobraćajne jedinice Kosovske policije sa severa Kosova suspendovana su sa posla zbog sumnje da su primili mito.

Oni su bili osumnjičeni da su od vozača koji je napravio prekršaj uzeli 20 evra i bili su suspendovani na 48 sati sa posla, po nalogu policijskog Inspektorata Kosova.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво