Gornji Milanovac, ubio komšiju sekirom

U selu Družetići na padinama Maljena protekle noći dogodilo se ubistvo kada je komšija sekirom ubio drugog komšiju, saopštila je policija iz Gornjeg Milanovca. Osumnjičeni je uhapšen, a motivi i razlozi ubistva nisu poznati.

Posle verbalnog sukoba nešto posle 22 časa, osumnjičeni M. B. (47) je na licu mesta ispred svoje kuće usmrtio komšiju pedesetdvogodišnjeg N. Đ. najverovatnije sa nekoliko udaraca sekirom, potvrdio je za RTS viši javni tužilac u Čačku Ivan Zarić.

Tužilac je sa pripadnicima kriminalističke policije Policijske stanice u Gornjem Milanovcu završio uviđaj, naložio obdukciju i zadržavanje osumnjičenog.

Kako je za agenciju Beta izjavio odbornik u Skupštini opštine Boško Milovanović ovo ubistvo izazvalo je "neviđeno uznemirenje meštana tog planinskog kraja". 

Još nisu poznati motivi ovog ubistva u planinskom kraju gornjomilanovačke opštine.

Žrtva zločina N. Đ. imao je suprugu i roditelje.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара