Viši sud odbio žalbu, Golubović ide u zatvor

Viši sudu u Beogradu pravosnažno je odlučio da Kristijan Golubović mora da počne sa izdržavanjem kazne zatvora od osam godina, pošto je odbio kao neosnovanu njegovu žalbu na rešenje o odbijanju molbe za odlaganje izvršenja.

Prema zakonu Kristijan Golubović će morati da se javi u zatvor u roku od pet dana od prijema ovog pravosnažnog rešenja.

"Viši sud u Beogradu rešnjem 17. februara odbio je kao neosnovanu žalbu osuđenog Aleksandra Kristijana Golubovića izjavljenu protiv rešenja Prvog osnovnog suda u Beogradu kojom je odbijena njegova molba za odlaganje izvršenja kazne zatvora", rekla je Tanjugu portparol suda Tanja Koljenšić.

Tom odlukom je potvrđeno prvostepeno rešenje Prvog osnovnog suda u Beogradu od 2. februara, kojom je odbijena molbu Golubovića da mu se po četvrti put odloži izvršenja zatvorske kazne od osam godina, a ranije tog dana je pušten iz pritvora u kojem je bio 15 dana zbog pretnji učesnici rijalitija "Farma 6" Tamari Đurić.

Prethodno mu je tri puta prihvatana molba za odlaganje služenja te kazne, u dva navrata zbog rođenja deteta, a treći put zbog učešća u "Farmi".

Novo odlaganje je tražio zbog "zdravstvenih razloga".

Golubović čeka da izdrži u zatvoru još četiri godine i četiri meseca, pošto je ostatak kazne od osam godina proveo u pritvoru.

Na tu kaznu osuđen je zbog preprodaje heroina.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 17. feb 2016, 13:55)
anonymous [neregistrovani]

Da li on treba, da....

....ide u Drzavni zatvor, ili ce "morati" da kaznu odsluzi u - "rijalitima"!