Osumnjičeni za ubistvo taksiste priznao još jedno ubistvo

Jedan od uhapšenih zbog ubistva šabačkog taksiste Čedomira Popovića, priznao je policiji na saslušanju pred zamenikom višeg tužioca u Šapcu da je prošle godine u avgustu na sličan način nožem ubio muškarca koji je bio beskućnik, javlja dopisnik RTS-a.

U saopštenju MUP-a se navodi da je operativnim radom rasvetljen još jedan slučaj teškog ubistva koje se dogodilo avgusta 2015. godine u Šapcu.

"Osumnjičeni M. I. se tereti da je u avgustu u centru grada, naneo povrede tupim predmetom pedesetsedmogodišnjem muškarcu, da bi ga potom usmrtio oštrim predmetom, nanevši mu povrede u predelu vrata", navedeno je u saopštenju MUP-a.

Osumnjičeni za to teško ubistvo M. I. (1997), iz okoline Šapca, uhapšen je juče i određeno mu je zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da je sa još jednom osobom ubio taksistu iz Šapca.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво