Zapaljen automobil zastupnika opštine Gračanica

U Gračanici je zapaljen automobil Negovana Šaranovića, pravnog zastupnika te opštine. Policija je izvršila uviđaj i započela istragu.

Rukovodioci opštine u Gračanici preteće poruke dobijaju unazad nekoliko meseci, a policija još nije otkrila ko ih šalje.

Predsednik opštine Gračanica Vladeta Kostić kaže da je to treći ili četvrti put da se pale automobili ili imovina.

"Mislimo da policija nije apsolutno ništa preduzela u prethodna dva slučaja paljenja imovine naših funkcionera i da je ovo rezultat nerada policije", rekao je Kostić.

Kako kaže, nada se da će napokon počinioci tih dela biti otkriveni i izvedeni pred lice pravde i dodaje: "Ili je potrebno da nas sve žive spale da bi policija počela da radi svoj posao."

Na pitanje ko bi mogli biti počinioci, Kostić kaže da su počele da stižu preteće poruke sa nepoznatih brojeva kada je opština počela da rešava probleme uzurpiranih stanova.

"To je prijavljeno policiji. Ovo je rezultat toga da policija ili nije reagovala ili nije ozbiljno shvatila te pretnje", istakao je Kostić.

Apeluje na policijsku stanicu u Gračanici, kosovskog ministra policije, KPS i sve koji su dužni da brinu o bezbednosti da krenu da rade svoj posao ne bi li sprečili ovakve incidente. 

broj komentara 1 pošalji komentar
(četvrtak, 04. feb 2016, 23:13)
anonymous [neregistrovani]

sramota

sram ih bilo