Žena podlegla povredama nakon pucnjave u Zaječaru

Danijela Matijević preminula je od povreda samo nekoliko sati posle pucnjave u centru Zaječara. Ubio ju je poslodavac Marijan Duljaj, a potom je pucao sebi u grudi. Zbog teških povreda, prebačen je u niški Klinički centar.

Drama u centru grada, gde su kancelarije većine zaječarskih advokata. Danijela Matijević bila je u jednoj od njih jer je, kako saznaje RTS, dobila sudsko rešenje da se vrati na posao. Tu ju je zatekao poslodavac, koji je imao pištolj.

Vrlo brzo na lice mesta stigli su policija i dve ekipe hitne pomoći. Iako su u zdravstvenom centru uspeli da je reanimiraju, Danijela Matijević je posle nekoliko sati preminula. Napadaču je tu ukazana prva pomoć.

"Muškarac sa povredama grudnog koša je dijagnostifikovan, određena mu je adekvatna terapija i priprema se za transport u klinički centar Niš", rekla je Sanela Radisavljević iz Zdravstvenog centra Zaječar.

Mesto na kome se dogodilo ubistvo jedno je od najfrekventnijih u Zaječaru.

Sve se dogodilo brzo, kao na filmu, kažu očevidci i nije bilo prilike da bilo ko pomogne nesrećnoj ženi koja je pokušala da pobegne ispred ubice.

Istraga će pokazati šta je bio motiv da pekar iz Zaječara Marijan Duljaj ubije svoju radnicu Danijelu Matijević. 

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво