Voz udario automobil kod Valjeva, saobraćaj u prekidu bio devet časova

Jedna osoba je izgubila život kada je brzi voz za Bar udario u putničko vozilo na prelazu između Slovca i Divaca u blizni Valjeva. Taj deo barske pruge večeras je ponovo osposobljen za saobraćaj.

Nezgoda se dogodila oko 11 sati na ispravnom putnom prelazu kada je putnički voz naleteo na "fijat punto", rečeno je Tanjugu u preduzeću Infrastruktura železnice Srbije. Nastradao je M. M. (1971) iz obližnjeg sela Veselinovca.

Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici policije i komisije "Železnica Srbije".

Oko 20.00 časova saobraćaj je ponovo uspostavljen. Vozovi na toj deonici prevoziće se dizel-vučom, dok se ne zameni kontakt mreža pokidana u udesu.

Kako nezvanično saznajemo, putnici u brzom vozu čekali su više od devet sati u vagonima koji su jedno vreme bili i bez grejanja.

Takođe, na Pančevačkom mostu je putnički automobil uleteo u železnički kolosek i železnički saobraćaj je trenutno u prekidu. U tom incidentu nije bilo povređenih.

Na ostalim prugama se saobraćaj odvija redovno.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се