Читај ми!

Bombom na kuću policijaca u Zubinom Potoku

U dvorište pripadnika Kosovske policije Srbina M. Đ. jutros rano u Zubinom Potoku bačena je bomba, a na kuću ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja. Povređenih nije bilo.

Radio Kontakt plus iz Kosovske Mitrovice javio je da je prilikom ovog incidenta pričinjena materijalna šteta, a da je policijski službenik čija se imovina našla na meti nepoznatih napadača pripadnik jedinice za borbu protiv narkotika, prenosi Tanjug.

Povređenih nije bilo, a kuća koja je bila meta napada nalazi se nedaleko od zgrade skupštine opštine Zubin Potok i tamošnje policijske stanice.

Kosovska policija je na severu Kosova pre nekoliko dana u jednoj od akcija uspela da zapleni određenu količinu narkotika i vodi istragu za osobama osumnjičenim da su uključeni u lanac trgovine narkoticima.

Ministar Aleksandar Vulin najoštrije je osudio napad bombom na porodičnu kuću gradonačelnika Leposavića i zatražio od Euleksa i Kosovske policijske službe da pronađu krivce.

"Napad na Dragana Jablanovića je napad na čoveka koga su izabrali građani Leposavića, clana upravljackog tima za sprovođenje Briselskog sporazuma ustanovljenom na pregovorima u Briselu, ali i napad na časnog i hrabrog čoveka koji je uvek bio uz svoju državu i narod", izjavio je Vulin Tanjugu.

Vulin je rekao da je Dragan Jablanović, kada su drugi bežali od ispunjavanja Briselskog dogovora Dragan, bio tu za svoju vladu i zemlju.

"Kada su drugi kalkulisali i razmišljali da li je sprovođenje odluka Vlade Srbije popularno ili korisno za političku karijeru, Dragan Jablanović je bio uz svoju vladu i uz svoju Srbiju", zaključio je Vulin.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи