Читај ми!

Otkrivena laboratorija kanabisa u Kosjeriću

Uhapšena je jedna osoba kada je policija u okolini Kosjerića pronašla laboratoriju sa zasadom biljke nalik na kanabis sa 212 stabljika, ukupne težine oko 43 kilograma, 776 semenki ove biljke, 20 metaka različitog kalibra i oko 60.000 dinara i 905 evra.

Policija je pretresla stan i druge prostorije N. P. (61) i u pomoćnom objektu, u dve posebno opremljene i termoizolovane prostorije za uzgoj, pronašla sadnice biljaka visine od 30 do 60 centimetara, zasađene u veće plastične saksije, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Policajci su između ostalog pronašli i oduzeli 44 lampe za zagrevanje, ventilatore, hidrofon za vodu, termostat sa termometrom za temperaturu i kalorifer.

N. P. je saslušan zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nezadovoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičen će biti zadržan do 48 sati.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи