Читај ми!

Radnica nacionalnog parka u kućnom pritvoru

Od šestoro Srba iz Štrpca koji su od juče u pritvoru, jedna žena je puštena iz stanice policije i odvedena u kućni pritvor, preneli su RTS-u predstavnici Srba u kosovskim institucijama.

Petoro je zadržano na saslušanju u policijskoj stanici u Uroševcu. Sutra pre podne ističe im 48 sati otkako su uhapšeni i u Štrpcu očekuju da će i oni biti oslobođeni.

Radnici Nacionalnog parka "Šar-planina" danas su se u više navrata okupljali u Štrpcu, zahtevajući da njihove privedene kolege budu puštene na slobodu.

Petnaestoro Srba uhapšeno je juče u Štrpcu, zbog, kako u policiji kažu, privrednog kriminala i bespravne seče šume. Devetoro je juče pušteno, a njihovo ispitivanje će početi sledeće nedelje.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво