Читај ми!

Predao se policajac osumnjičen za ubistvo oca

U naselju Altina u Beogradu noćas se dogodila porodična tragedija u kojoj je 33-godišnji policajac iz vatrenog oružja ubio oca. Policajac se predao policiji i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su policijskog službenika Dragana M. (1982) iz Beograda zbog sumnje da je ubio oca J. M. (1950).

Sumnja se da je Dragan M. ispalio više projektila u predeo gornjeg dela glave J. M. i na taj način ga usmrtio, nakon čega se udaljio sa lica mesta.

Nekoliko sati nakon toga, osumnjičeni je obavestio svog starešinu o tome da je izvršio krivično delo i predao se.

Pripadnici interventne jedinice MUP-a sa automatskim puškama oko ponoći su opkolili kuću u starom delu naselja Altina u kojoj je 33-godišnji policajac ubio oca.

Na licu mesta bilo je 10 policijskih patrola i članovi pregovaračkog tima MUP-a koji su pokušali da uspostave bilo kakav kontakt sa počiniocem zločina.

Prva pretpostavka je bila da se zaključao na prvom spratu porodične kuće, a 45 minuta posle ponoći drama se nastavila, jer je policija ušla u kuću, ali nije zatekla ubicu.

Policajci su pretražili krov, a zatim je usledio pregled dvorišta kao i okolnih kuća.
U službenom vozilu 33-godišnjeg policajca pronađeno je i vatreno oružje, a forenzičari će utvrditi da li je iz njega i pucano.

Do ranih jutarnjih sati policijske patrole su pretraživale teren oko kuće u kojoj se dogodio zločin, a potraga 33-godišnjem policajcem se nastavlja.

Kako RTS nezvanično saznaje, razmirice između oca i sina su nastale upravo zbog kuće u kojoj su živeli.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи