Novi Kneževac, nezakonito prodavali ribu

Policija je podnela krivičnu prijavu tužilaštvu u Kikindi protiv bivše odgovorne osobe u preduzeću "Ribar" iz Novog Kneževca, zbog sumnje da je preduzeću nanela štetu od 12,5 miliona dinara, tako što je zloupotrebio ovlašćenja.

Sumnja se da je u decembru 2014. i januaru 2015. godine okrivljeni počinio tri krivična dela zloupotreba ovlašćenja u privredi, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Sumnja se da je on samostalno, suprotno odluci skupštine preduzeća, sa tri privredna subjekta zaključio ugovore o prodaji slatkovodne ribe, piše u saopštenju, koje prenosi Tanjug.

Dodaje se da privredni subjekti preduzeću "Ribar" nisu platili preuzetu ribu, te da su za sebe pribavili protivpravnu imovinsku korist u navedenom iznosu.

Protiv odgovornih lica privrednih subjekata iz Futoga, Zemuna i Novog Sada takođe su podnete krivične prijave zbog osnova sumnje da su počinili krivično delo zloupotreba ovlašćenja u privredi kojim su za sebe i svoja privredna društva pribavili milionsku protivpravnu imovinsku korist, navodi se u saopštenju.

Oni se terete da su za plaćanje isporučene ribe dali nenaplative menice.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи