Читај ми!

Ponavlja se suđenje za ubistvo devojke u klubu na Adi

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu kojom je na devet godina zatvora bio osuđen Vukašin Cmiljanić (23) zbog pucanja iz pištolja kada je slučajno ubio Tamaru Radulović (29) u klubu "Džast vanila" na Adi Ciganliji 2011. godine.

Istom odlukom sud je naložio da mu se suđenje ponovi pred Višim sudom u Beogradu i produžio mu pritvor do dalje odluke tog suda, objavljeno je na sajtu Apelacionog suda, preneo je Tanjug.

Drugooptuženom u tom slučaju Filipu Vilotijeviću potvrđena je presuda i pravosnažno je osuđen (28) na dve i po godine zatvora zbog izazivanja opšte opasnosti, jer je istom prilikom ispalio jedan hitac iz pištolja u pod.

Po nalaženju Apelacionog suda, kako se navodi na sajtu, u odnosu na Cmiljanića prvostepena presuda je zahvaćena bitnim povredama odredaba krivičnog postupka, te se ni činjenično stanje ne može uzeti kao pravilno i potpuno utvrđeno, pa se samim tim ni primena materijalnog prava za sada ne može smatrati pravilnom.

Prema optužnici Cmiljanić i Vilotijević su te večeri došli u "Vanilu" na proslavu rođenja deteta brata pokojne devojke. Međutim, došlo je do svađe između njih i grupe mladića, a potom i do fizičkog obračuna tokom kojeg je Vilotijević izvadio pištolj i pucao u pod.

Nastala je opšta tuča, a potom je i Cmiljanić izvadio pištolj i u stanju povećane emocionalne razdražljivosti ispalio hitac - nenamerno pogodivši devojku koja je od zadobijenih povreda preminula.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи