Читај ми!

Uvredljivi grafiti na "Ideinim" prodavnicama u Nišu

Na više objekata trgovinskog lanca "Idea" u Nišu osvanule su poruke "Ustašo, marš iz Srbije", dok je u jednom od objekata razbijeno staklo i vidljive su posledice manjeg požara.

U Nišu su na više prodajnih objekata trgovinskog lanca "Idea" osvanuli uvredljivi grafiti, dok je jedan od objekata zapaljen, javlja dopisnik RTS-a.

Portparol Policijske uprave u Nišu Maja Stojiljković rekla je Tanjugu da je uviđaj obavljen i da je u toku potraga za N. N. licem za koje se sumnja da je to učinilo.

U policiji nisu mogli da potvrde da su grafiti povezani sa eventualnim podmetanjem požara.

Po završetku uviđaja biće podneta prijava protiv nepoznatih počinilaca. Na pronalaženju izvršilaca radi se u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu.

 

 

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се