Читај ми!

Teška nesreća u Makedoniji, poginulo troje srpskih državljana

U teškoj nesreći u Makedoniji, kod Đevđelije, jutros je poginulo troje srpskih državljana - supruga i dvoje dece starešine Hrama Svetog Save u Beogradu, Radivoja Panića. Panić koji je upravljao vozilom teško je povređen, ali nije životno ugrožen, saznaje RTS.

Kako prenose makedonski mediji, na licu mesta poginula je T. P. (45), dok su dečak star 18 godina i devojčica od 10 godina podlegli povredama pošto su prevezeni u medicinski centar u Đevđeliji.

Vozač automobila R. P. (54), koji je starešina Hrama Svetog Save u Beogradu, sa teškim povredama prevezen je u Urgentni centar u Skoplju. Operisan je i nije životno ugrožen, saznaje RTS.

Nesreća se dogodila jutros oko sedam sati na putu Demir Kapija–Đevđelija, kada je "reno megan" srpskih tablica udario u zadnji deo automobila "fijat doblo" sa đevđelijskim tablicama, a potom izleteo na put i udario u metalni stub.

"Automobil iz Srbije udario je u automobil makedonskih registarskih tablica, izleteo s puta i udario u metalni stub. Na licu mesta poginula je 45-godišnja žena, dok su 18-godišnji mladić i desetogodišnja devojčica prevezeni u bolnicu, gde su podlegli povredama. Vozaču automobila je u Urgentnom centru u Skoplju ukazana lekarska pomoć", rekla je portparolka makedonskog MUP-a Liza Bendevska. 

Kako navodi Telegraf.mk, nadležni javni tužilac izvršio je uviđaj. Dat je nalog da se obavi veštačenje kako bi se utvrdio uzrok nesreće.

Porodica Panić je iz Beograda krenula put Grčke, gde je starešina Hrama Svetog Save narednih 20 dana trebalo da drži službe.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво