Читај ми!

Avion prinudno sleteo na beogradski aerodrom

Avion "Turkiš erlajnza" na letu iz Istanbula za London prinudno je sleteo na Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, zbog sumnjivog predmeta. Problem naravio ajped, a ne bomba kako se mislilo.

Kontradiverzione ekipe MUP-a Srbije pregledale su letelicu, rečeno je Internet portalu RTS-a u MUP-u Srbije.

Avion je prinudno sleteo pošto je u njemu primećen sumnjivi ajped, ali posle pregleda ništa sumnjivo nije nađeno.

U MUP-u kažu da je član posade aviona primetio ajped i pitao putnike da li nekome pripada, ali se niko nije javio, pa je pilot odlučio da vanredno sleti u Beograd.

Avion je zatim nastavio let.

Aerodrom "Nikola Tesla" je saopštio da je let avio-kompanije Turkiš erlajns na liniji Istanbul - London sleteo po prethodnoj najavi u 19.51 časova po zahtevu kapetana zbog sumnjivog predmeta.

Sve nadležne službe aerodroma "Nikola Tesla" Beograd po sletanju aviona postupile su u skladu sa procedurama, a detaljnom kontrolom otklonjena je sumnja da je u pitanju nedozvoljeni predmet.

Bezbednost putnika ni u jednom trenutku nije bila ugrožena, izjavio je v.d. generalni direktor aerodroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević.

Putnici su privremeno bili smešteni u aerodromskoj zgradi, a avion je za London nastavio put u 21.07 časova, rekao je Vlaisavljević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво