Читај ми!

Trojica muškaraca uhapšena zbog droge

U dve odvojene akcije, uhapšena trojica muškaraca zbog sumnje da su proizvodili i prodavali opojne droge.

Kod M. M. (25) iz Smederevske Palanke pronađeno je 76 paketića sa 80 grama marihuane, kao i paketić sa dva grama heroina, saopštila je policija, prenosi Tanjug.

Policija je intenzivnim operativnim radom pronašla M. A. (29), za kojim je raspisana potraga.

Pretresom njegovog stana i drugih prostorija, pronađena je kesa sa oko 70 grama biljne materije, za koju se sumnja da je marihuana, vagica za precizno merenje, pištolj i 150 metaka različitog kalibra.

On se tereti i za neovlašćeno posedovanje vatrenog oružja.

Policija je, u okviru iste akcije, pregledom osumnjičenog I. B. (38) pronašla kesicu sa materijom nalik na heroin i vagicu za razmeravanje.

M. M. je određeno policijsko zadržavanje od 48 časova i biće priveden dežurnom javnom tužiocu Višeg suda u Beogradu, dok su M. A. i I. B. zadržani po nalogu Višeg javnog tužilaštva, navedeno je u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво