Читај ми!

Uhapšeno osam Rumuna zbog nuđenja lažnog zlatnog nakita

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije iz Uprave saobraćajne policije otkrili su i uhapsili osam rumunskih državljana zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prevare.

Policijski službenici su "presretačima" otkrili dve grupe rumunskih državljana koje se sumnjiče da su vozačima na auto-putu nudili lažan zlatni nakit, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova, prenosi Tanjug.

Sumnja se da su, sa dva automobila marke "mercedes" nemačkih registarskih oznaka, zaustavljali vozila u zaustavnoj traci, i pod izgovorom da putuju sa porodicom i da imaju problem sa vozilom ili da im treba novac za gorivo, zauzvrat nudili nakit za koji su tvrdili da je zlatan.

Policijski službenici Uprave saobraćajne policije su osumnjičene, sa predmetima i vozilima, predali nadležnim organima radi daljeg procesuiranja.

S obzirom na to da su prijave podnošene u više policijskih uprava i na graničnim prelazima, MUP poziva sve građane koji primete slične pojave na auto-putu da to odmah prijave najbližoj policijskoj stanici ili Upravi saobraćajne policije u Direkciji policije na broj 064/ 892 21 21, piše u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи