Читај ми!

Nestao dečak, policija blokirala puteve

Dvanaestogodišnji dečak Stefan Ilić nestao je oko podneva u Banatskoj Subotici, nedaleko od svoje kuće. Dopisnik RTS-a iz Vršca javlja da je policija blokirala sve puteve iz Pančeva. Ministar unutrašnjih poslova kaže da se na slučaju intenzivno radi.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da pančevačka policija radi na slučaju prijave nestanka 12-godišnjeg dečaka.

"Imamo neke informacije, Policijska uprava u Pančevu radi na tom slučaju i očekujem da ćemo večeras imati više informacija", rekao je Stefanović novinarima na Zemunskom keju.

Ministar je napomenuo da zbog interesa istrage ne može da daje više informacija o tom slučaju, prenosi Tanjug. 

Ministarstvo unutrašnjih poslova je objavilo je fotografiju nestalog dečaka i pozvalo građane koji prepoznaju dete s fotografije i imaju bilo kakve informacije o njemu da pozovu dežurni centar Policijske uprave Pančevo na telefon 013-325-202 ili da prijave najbližoj stanici policije. 

Dečak je poslednji put viđen u selu Banatska Subotica, opština Bela Crkva, i na sebi je imao svetlozelenu majicu, crni šorts i crne patike "starke". 

Dečak je visine 130 centimetara, braonkaste kose i braon očiju.  

Kako RTS nezvanično saznaje, dečak je ubačen u automobil marke "Fijat" zatamnjenih stakala. Automobil je prethodnih dana viđan u selu, a meštani su mislili da je reč o ljudima koji su hteli da kupe kuće.

Dečak je nestao kada je sa mlađim bratom krenuo da obiđe roditelje koji su bili na livadi u blizini kuće. 

Slučaj je policiji prijavila komšinica Ilića. Takođe, jedan komšija je naveo da ga je obišao crni "fijat punto" sa tablicama "KO".

U selu ima oko 150 ljudi, od čega je desetoro dece. 

U pančevačkoj policiji Beti su potvrdili da je u toku pojačana kontrola saobraćaja na teritoriji Pančeva, ali više informacija nisu izneli.

Beti je takođe u terenskoj kontroli Autotransportnog preduzeća Pančevo potvrđeno da je policija blokirala sve putne pravce koji vode iz Pančeva.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво