Mladić hteo da skoči sa mosta u Subotici

Sprečen pokušaj samoubistva jednog mladića u Subotici, koji je pretio da će skočiti sa Majšanskog mosta.

Mladić I. I. pretio je sinoć da će izvršiti samoubistvo skokom sa Majšanskog mosta, koji predstavlja nadvožnjak iznad železničke pruge.

Kako je Tanjugu rečeno u službi Hitne medicinske pomoći, oni su u 22.10 poslali ekipu ka mostu.

U Policijskoj upravi Subotica kažu da je odmah po dojavi na lice mesta izašao pregovarački tim MUP-a, odnosno subotičke policije koja je ovog mladića odvratio od njegove namere.

Intervencija je završena oko ponoći, a mladić je transportovan u Opštu bolnicu u Subotici, u kojoj kažu da mladić nije zadržan na lečenju jer nije imao povreda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво