Pištolj u pečenom piletu, kajmaku i paprikama

Carinici na graničnom prelazu Kelebija sprečili su pokušaj krijumčarenja pištolja, koji je, rasklopljen, bio sakriven u dve plastične kutije sa hranom, saopštila je Uprava Carina.

Oružje je pronađeno u jednoj od torbi sa hranom, u prtljažnom delu autobusa, koji saobraća na redovnoj liniji Vrnjačka Banja - Pariz, prenosi Tanjug.

Rukohvat pištolja "zastava 7,65 mm M70", sa okvirom i pet metaka je pronađen u kutiji sa kajmakom, a navlakom i cevi za pištolj je bilo "nafilofano" pečeno pile u drugoj plastičnoj kutiji.

U tegli sa barenim paprikama pronađena je opruga pištolja umotana u aluminijumsku foliju.

Po izjavi vozača, protiv koga je pokrenut prekršajni postupak, sporna torba je bila pošiljka iz Pojata, koju je predalo lice bez bilo kakvih podataka.

Pištolj je otkriven u saradnji carinika i granične policije, a tim slučajem će se detaljnije baviti Policijska uprava Subotica.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво