Ubijen suvlasnik "Pink taksija"

Nepoznata osoba ispalila je više hitaca i usmrtila suvlasnika "Pink taksija" Teodora Gaćešu na Zvezdari, potvrđeno je RTS-u. Policija traga za počiniocem.

Ubistvo se dogodilo u Kozarčevoj ulici na Zvezdari oko 15.30, kada je nepoznata osoba ispalila više hitaca u glavu i telo Teodora Gaćeše. Motivi za sada nisu poznati.

Preminuli je suvlasnik "Pink taksija", a to preduzeće je osnovao 1996. godine sa šurakom.

Na licu mesta je mnogo taksista, a policija vrši uviđaj.

Inače, Gaćeša je 2000. godine ubio Ljubomira Negra u Kaluđerici, a u junu iste godine je protiv njega podignuta optužnica. Negro je Gaćešu prethodno ucenjivao i reketirao, a Gaćeša se posle počinjenog ubistva predao policiji.

Tada je utvrđeno da je Gaćeša ubistvo počinio u trenucima neuračunljivosti.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи