Taksista pretio nožem vozaču autobusa?

Vozač autobusa "Konvoj travela" Mikan Bralović optužio je jednog taksistu da ga je napao nožem pošto je završio vožnju na redovnoj liniji Gornji Milanovac - Pranjani.

Do sinoćnjeg incidenta je došlo nakon žalbi vozača autobusa da im taksisti uzimaju putnike na autobuskim stanicama, prenosi Beta.

Bralović (52) je kazao da je posle vožnje seo da se odmori, a da mu je tada velikim kuhinjskim nožem zapretio taksista Zoran Radovanović (48). 

"Počeo je da me vređa kako ih prijavljujem, da otimaju putnike i da idu ispred naših polazaka, pa izvadio veliki kuhinjski nož i rekao da će to da mi presudi, o čemu sam obavestio policiju", rekao je Bralović novinarima.

Dodao je da 19 godina vozi za Pranjane, a da poslednje tri godine taksisti idu na dva minuta ispred autobusa i pokupe sve putnike iako većina njih nije ni prijavljena niti imaju taksi oznake.

Vlasnik "Konvoj travela" Mladen Nešković je rekao da slične probleme imaju na svim linijama i da država mora da se suprotstavi radu na crno i zaštiti one koji sve uredno plaćaju, a sada se ništa ne preduzimai pored brojnih prijava.

Radovanović je jutros novinarima izjavio da ima svoje stalne mušterije i da vozi za Čačak, a ne za Gornji Milanovac, te da je nožem seckao salatu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво