Читај ми!

Autobus udario u stajalište u Novom Sadu, žena lakše povređena

Autobus Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća Novi Sad udario je u stajalište u tom gradu i tom prilikom je lakše povređena jedna žena koja je bila na stanici.

Autobus na liniji 7a udario je oko 16 časova u stajalište na Bulevaru oslobođenja u blizini Tržnog centra "Merkator" u Novom Sadu, prenosi Beta.

Vozač autobusa je za Omladinski radio rekao da je pokušao da zaobiđe vozila nepropisno parkirana na stajalištu, ali je zadnjim delom autobusa povukao nadstrešnicu na stajalištu, jer nije imao dovoljno prostora za taj manevar.

Nadstrešnica se od udarca srušila, a jedna žena koja je bila na stajalištu posekla je ruku od stakla koje se rasprslo.

Putnici u autobusu su prošli bez povreda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво