Читај ми!

Predložen pritvor za krijumčare i carinike

Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je da se odredi pritvor do 30 dana osmočlanoj grupi koja se sumnjiči da je krijumčarila tehničku robu u vrednosti od 2,8 miliona evra.

Pritvor je predložen sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu, zbog nesmetanog vođenja krivičnog postupka, rečeno je agenciji Beta u Tužilaštvu.

U saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i Upravom carine, na teritoriji Subotice i Novog Sada juče su uhapšeni D. R. (43), R. R. (33), S. P. (45), M. R. (45), D. M. (56), M. A. (54), L. H. (42) i E. P. (53).

Među uhapšenima je dvoje carinika, koji se terete da su omogućili članovima kriminalne grupe da prošvercuju robu iz Mađarske i Slovačke preko graničnih prelaza Horgoš i Kelebija.

Robu su potom preprodavali putem interneta ili ličnih poznastava.

Na taj način članovi organizovane kriminalne grupe oštetili su budžet Srbije i protivpravno prisvojili 908.000 evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво