Bahati vozač autom udario komunalne policajce

Na javnom parkiralištu aerodroma "Nikola Tesla", danas su, prilikom obavljanja službene dužnosti, povređena dvojica komunalnih policajaca, kada je na njih namerno naleteo vozač nepropisno parkiranog automobila.

U saopštenju Komunalne policije se navodi da je vozač odbio da se legitimiše i da napusti vozilo, posle čega je startovao automobil i udario policajce, prenosi Fonet.

Pošto je bahati vozač pobegao sa lica mesta, Saobraćajna policija je raspisala potragu za vozilom, a samo zahvaljujući pribranosti komunalnih policajaca, izbegnute su ozbiljne povrede.

Na lice mesta je stigla patrola Saobraćajne policije koja je izvršila uviđaj, kao i ekipa Hitne pomoći, koja je prevezla komunalne policajce do Urgentnog centra, gde im je ukazana pomoć i konstatovane lakše telesne povrede.

Komunalna policija najoštrije osuđuje napad bahatog vozača na svoje pripadnike, koji su samo radili svoj posao, i podseća da je u poslednje vreme pojačana saradnja sa građanima, jer je održavanje komunalnog reda u interesu svih Beograđana.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи