Читај ми!

Zaplenjeno 30 hiljada paklica cigareta u Raški

Tri osobe uhapšene u Raški zbog sumnje da su nedozvoljeno trgovale cigaretama, a pripadnici MUP-a zaplenili su 30.230 paklica.

Uhapšeni su R. J. (39) i M. M. (20) iz Raške i M. R. (26) iz Kuršumlije. Oni su zatečeni tokom utovara cigareta, i zadržani su do 48 sati, navodi se u saopštenju MUP-a, prenosi Tanjug.

Policija je, prilikom pretresa poslovnog objekta i vozila u mestu Kaznoviće po naredbi sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Raški, pronašla 30.230 paklica cigareta marke "marble", bez akciznih markica i neophodne dokumentacije.

Cigarete, koje su bile namenjene beogradskom tržištu, pronađene su u putničkom vozilu i namenski izgrađenim šupljinama teretnog vozila beogradske registracije.

U objektu je pronađena i veća količina razne prehrambene robe, za koju se vrše neophodne provere.

Policija i poreska policija privremeno su oduzele vozila i cigarete.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи