Krijumčarili njeguški pršut na Gostunu

Carinici su na graničnom prelazu Gostun sprečili pokušaj da u zemlju uđe 80 kilograma krijumčarene njeguške pršute, saopštila je Uprava carine.

Pršut je juče otkriven u autobusu cetinjskih registarskih oznaka koji saobraća na liniji Bar - Kragujevac, a kojim je upravljao crnogorski državljanin iz Mojkovca, prenosi Tanjug.

Kako se navodi u saopštenju, vozač je, na pitanje carinika da li ima nešto da prijavi za kontrolu, rekao da nema ništa sem ličnih stvari putnika.

Carinici su, međutim, prilikom detaljnije provere koristeći fiberoptiku koja omogućava da se otkrije roba skrivena na teško dostupnim mestima, našli 80 kilograma vakuumirane njeguške pršute i tri polovne turbine za automobile.

Krijumčarena roba je bila skrivena pored toaleta, u fabričkoj šupljini sa bočne strane prostora za smeštaj prtljaga.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи