Požar u vozu kod Bora, nema povređenih

Između železničkih stanica Bor i Vlaole, na izlazu iz tunela izbio je požar u vozu koji je saobraćao iz Zaječara za Majdanpek i povređenih nije bilo.

"Železnice Srbije" saopštile su da je na izlazu iz tunela nedaleko od mesta Šušulajka, u 8.20 sati izbio požar na dizel motornoj garnituri serije 710 ("Šveđanka"), koja je saobraćala iz Zaječara za Majdanpek, prenosi Tanjug.

Požar je izbio na donjem delu motora, a ugašen je u 10.30 sati, nakon što je osoblje voza intervenisalo protivpožarnim aparatima, navodi se u saoipštenju.

Najpre su upotrebljeni protivpožarni aparati iz same garniture, a zatim su dodatni aparati stigli i pomoćnim vozovm iz Zaječar a unutrašnjost i upravljačnica garniture nisu bili oštećeni.

"U vozu je bilo petnaestak putnika, koji su brzo napustili voz, a većina od njih odmah se uputila se svojim kućama u Vlaolu, dok su ostali sačekali autobus za Majdanpek", navodi se u saopštenju.

Oko 11.45 sati garnitura je vraćena u stanicu Vlaole, a zbog ovog požara otkazan je jedan putnički lokalni voz na relaciji Majdanpek - Zaječar.

Stručne službe srpskih železnica nakon analiza utvrdiće uzroke ovog požara na dizel motornoj garnituri, dodaje se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво