Читај ми!

Predao se Srbin osumnjičen za pucnjavu

Osumnjičeni za pucnjavu koja se u Kosovskoj Mitrovici dogodila pre nedelju dana kada su dve osobe povređene, predao se kosovskoj policiji.

Uhapšen je Srbin iz Zvečana D.N. koji je osumnjičen da je pucao ispred kafe bara „Crna dama" u Kosovskoj Mitrovici 13. aprila kada su povređeni njegovi sunarodnici S.M (26) i T.P. (24) iz ovog grada, javlja Radio Kontakt plus, prenosi Tanjug.

Jedan od dvojice povređenih tada je upucan u nogu dok je drugi povređen nakon što je metak rikošetirao.

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić potvrdio je da se osumnjičeni sam predao policiji pre tri dana i da je sada slučaj u rukuama pravosuđa.

"Međunarodni tužilac vodi ovaj slučaj. Osumnjičeno lice predalo se policiji 17. aprila, nakon što je izdat nalog za njegovo lociranje. Međunarodni pretpretresni sudija doneo je odluku o jednomesečnom pritvoru", rekla je portparolka Euleksa Dragana Nikolić Solomon.

Portparolka Euleksa je naglasila da je ova osoba osumnjičena za pokušaj teškog ubistva, izazivanje opšte opasnosti i nelegalno vlasništvo, kontrolu i posedovanje oružja.

Ranjavanje dvojice Srba bio samo jedan od nekoliko incidenata koji su se u proteklih deset dana dogodile u Kosovskoj Mitrovici i na severu Kosova.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво