Читај ми!

Kosmet, više od 130 osoba osumnjičeno za terorizam

Portparolka kosovskog specijalnog Tužilaštva Liridona Kozmaci rekla je za prištinski list "Koha Ditore" da je 2013. godine to tužilaštvo počelo istragu protiv 135 lica osumnjičenih za terorizam.

Liridona Kozmaci navodi da se samo protiv jednog od njih odustalo od istrage za krivično delo terorizama i za još jednu osobu koja je optužena za posedeovanje oružja bez dozvole, prenosi Tanjug.

Specijalno Tužilaštvo Kosova očekuje da će biti podignute optužnice za tu grupu građana zbog sumnje da su počinili krivicna dela koja se vezuju za terorizam, rekli su za Kohu ditore u Tužilaštvu.

Većina njih je uhapšena septembra prošle godine, a sumnja se da su bili u Siriji ili su regrutovali ljude za Islamsku državu i El Nusru, prenosi list.

Do sada je podignuto nekoliko optužnica uključujući i one protiv imama džamija za koje se veruje da su učestvovali u regrutaciji omladine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво