Читај ми!

Pronađeno beživotno telo u Ibru

Beživotno telo starije osobe izvučeno je posle podne iz reke Ibar u Zvečanu na severu Kosova.

Telo je pronađeno dva kilometra severno od gvozednog mosta u opštini Zvečan, izjavio je zvaničnik policije za sever Kosova Nenad Đurić, prenosi Beta.

"Prema saznanjima policije, pre mesec dana prijavljen je nestanak osobe iz reona sela Gojbulja. Od rodbine uključene u proces identifikacije možemo pretpostaviti da se radi o osobi D. D. srpske nacionalnosti, staroj 63 godine", rekao je Đurić.

Prema njegovim rečima, istraga je u toku i očekuje se dolazak stručnjaka sudske medicine koji će preuzeti telo zbog obdukcije. 

Đurić je dodao da postoji i oporoštajno pismo osobe koja se udavila.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво